23 17
Početna Članstvo Regata Portonovi marina Galerija Kontakt

O KLUBU

Cilj Portonovi Yacht Club-a je promocija jahtinga, takmičarskog jedrenja i uživanja u zajedničkom druženju.

Lokacija, sadržaji, programi i raspoloživa oprema za jedrenje našeg kluba čine ga prvim izborom za društveno i rekreativno uživanje. Portonovi Yacht Club osnovan je sa ciljem da našim cijenjenim klijentima i članovima ponudi prijatno jedriličarsko okruženje. Radujemo se što ćemo vas dočekati u klubu i podijeliti iskustva iz oblasti jedrenja.

ČLANSTVO

Hvala vam što razmatrate članstvo u PYC-u. Novi članovi su uvijek dobrodošli! Pozivamo vas da se prijavite bez obzira na vaše iskustvo u jedrenju i da li posjedujete brod ili ne. Razmotrite jedan od naša dva programa beneficija. Za upite o članstvu kontaktirajte: pyc@portonovi.com

Postani član

REGATE

Regate su fantastičan način da testirate svoj takmičarski duh, kao i mogućnosti vaše jedrilice i posade. Regate nisu samo odlična zabava na vodi, već takođe uključuju mnoge zanimljive aktivnosti nakon takmičarskog dijela. U Portonovi Yacht Club-u se veoma ponosimo našim uspješno organizovanim regatama. Optimistični smo da će održavanje događaja u narednim godinama prevazići sva očekivanja, uključujući i našu prepoznatljivu Portonovi regatu „Bokeška ostrva“. Takođe se nadamo da će nam ovi događaji pružiti priliku da se povežemo i sa vama.

KALENDAR REGATA