23 17
Početna Članstvo Regata Portonovi marina Galerija Kontakt

II Portonovi regata Bokeška ostrva

Portonovi marina ponovo je bila domaćin jedne od najuzbudljivijih regata.

II Portonovi regata „Bokeška ostrva“ okupila je 37 jedrilica i preko 250 zaljubljenika u jedrenje. Manifestacija je trajala tri dana od 11. do 13. juna 2021. godine, tokom kojih su se jedriličari takmičili u dvije rute i družili se tri noći.

Okretnica na prvoj ruti bilo je ostrvo Mamula, dok je na drugoj bila tjesnac Verige. Ovi kursevi su obuhvatili većinu ljepota Boke Kotorske, gdje su naši nautičari uživali ne samo u umijeću jedrenja već i u umjetnosti crnogorskog pejzaža.

Noći su bile rezervisane za muziku, ples i osveženje. Naši domaćini ovih večeri bili su Koffein Bar Portonovi na „Noći piva i koktela“ i Portonovi Beach Club na „Večeri degustacije vina“.

Događaj je grandiozno zatvoren u restoranu Perla Square Portonovi gdje je održana i dodjela nagrada. Naši najbrži učesnici regate nagrađeni su peharima, medaljama i nagradama naših sponzora, BMW Voli Motors, Hipotekarna Banka, Entext, Asmira & Co, Compania de Vinos, DNS nautica, Koffein bar, Perla Square Porotnovi, Portonovi Beach Club.